Mijn favorieten

Aankoop

Gezien onze jarenlange ervaring in onder meer de Culemborgse woningmarkt, hebben wij een goed beeld van de woningen welke te koop aangeboden worden door ons, of door onze collega-makelaars. Indien u op zoek bent naar een woning of een woning op het oog heeft, zijn wij er om u te begeleiden bij deze aankoop.
Bij een aankoop-opdracht wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van het totale nieuwe aanbod van alle makelaars in de door u gewenste prijsklasse en regio. Verder begeleiden wij u met bezichtigingen van de door u geselecteerde woningen en letten daarbij onder andere op de bouwkundige staat, de courantheid, de waarde van de woning en eventuele juridische aspecten. Komt het tot een prijsonderhandeling, dan onderhandelt de makelaar voor u over de prijs en de voorwaarden. Mocht u de eigenaar worden van de woning, dan zorgt de makelaar voor de afhandeling van de juiste koopakte en eventueel voor een passende financiering en/of verzekering.
Dus het gehele aankoopproces wordt door ons verzorgd en onze dienstverlening stopt niet met de eigendomsoverdracht bij de notaris. Bij het aangaan van een aankoop-opdracht brengen wij een vooraf afgesproken courtage, exclusief BTW, in rekening voor de diensten van de makelaar. Aan deze vorm van dienstverlening is geen tijdslimiet gesteld. Wij nodigen u graag op kantoor uit voor een verdere uitleg.