Mijn favorieten

diensten

Aankoop
Gezien onze jarenlange ervaring in onder meer de Culemborgse woningmarkt, hebben wij een goed beeld van de woningen welke te koop aangeboden worden door ons, of door onze collega-makelaars. Indien u op zoek bent naar een woning of een woning op het oog heeft, zijn wij er om u te begeleiden bij deze aankoop.
Bij een aankoop-opdracht wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van het totale nieuwe aanbod van alle makelaars in de door u gewenste prijsklasse en regio. Verder begeleiden wij u met bezichtigingen van de door u geselecteerde woningen en letten daarbij onder andere op de bouwkundige staat, de courantheid, de waarde van de woning en eventuele juridische aspecten. Komt het tot een prijsonderhandeling, dan onderhandelt de makelaar voor u over de prijs en de voorwaarden. Mocht u de eigenaar worden van de woning, dan zorgt de makelaar voor de afhandeling van de juiste koopakte en eventueel voor een passende financiering en/of verzekering.
Dus het gehele aankoopproces wordt door ons verzorgd en onze dienstverlening stopt niet met de eigendomsoverdracht bij de notaris. Bij het aangaan van een aankoop-opdracht brengen wij een vooraf afgesproken courtage, exclusief BTW, in rekening voor de diensten van de makelaar. Aan deze vorm van dienstverlening is geen tijdslimiet gesteld. Wij nodigen u graag op kantoor uit voor een verdere uitleg.

Verkoop
Op het moment dat u overweegt te verhuizen en uw woning te verkopen, zijn wij graag bereid een vrijblijvende waardebepaling van uw woning te maken. U kunt hiervoor een afspraak met onze makelaar maken. Hij zal dan bij u thuis langskomen om de woning te bekijken en om u uitleg te geven hoe een eventuele verkoop via ons kantoor zal lopen. Met deze informatie gaat hij terug naar kantoor om de waarde en de eventuele vraagprijs voor uw woning te berekenen. Hij neemt dan weer contact met u op om de waarde te bespreken, dit kan telefonisch, maar indien gewenst kan hij wederom bij u langskomen. Mocht u uiteindelijk besluiten uw woning via ons kantoor te verkopen zal er, evenals bij de aankoop-opdracht, een vooraf afgesproken courtage, exclusief BTW, in rekening voor onze diensten.

Taxatie
Voor de financiering voor de door u aangekochte woning vraagt de betreffende geldverstrekker om een taxatierapport, opgemaakt en ondertekend door een onafhankelijke taxateur, ingeschreven in het landelijk register voor taxateurs. Aangezien wij een gecertificeerd taxateur in huis hebben, kunnen wij dit voor u verzorgen. Ook hiervoor is het noodzakelijk dat deze uw woning opneemt en aan de hand van deze feiten maakt hij een taxatierapport op.