Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Bouwnummer (Bouwnummer 27) in Culemborg 4106

Bouwnummer (Bouwnummer 27)

4106 Culemborg
Koopsom € 356.419,- v.o.n.
0345-516666

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 117 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Forteneiland | Culemborg 

Start verkoop woensdag 13 maart! 
Woensdag 13 maart ben je tussen 19.00 en 20.00 uur van harte welkom in het Atelier Parijsch. 
Het adres is Prijsseweg 14 in Culemborg. 

Op 13 maart gaan de woningen op Forteneiland...
Lees meer

Omschrijving

Forteneiland | Culemborg 

Start verkoop woensdag 13 maart! 
Woensdag 13 maart ben je tussen 19.00 en 20.00 uur van harte welkom in het Atelier Parijsch. 
Het adres is Prijsseweg 14 in Culemborg. 

Op 13 maart gaan de woningen op Forteneiland Oost in de verkoop. Je hebt keuze uit tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en een speciale Torenwoning. 

Ontdek jouw eiland 
Op Forteneiland Oost woon je niet zomaar op een eiland, maar één waar de natuur een hoofdrol heeft. En dat verleidt om naar buiten te gaan en te genieten. Doe nieuwe energie op aan de waterkant of raak wat energie kwijt op de speelplek in de parkzone langs het water. Ervaar hoe fijn het is als de hectiek van de stad en een drukke werkdag mijlenver weg lijken. Jouw eiland, jouw buren, jouw Parijsch. 

Voor iedereen een thuis 
In Forteneiland vind je diverse woningtypes. Hoe leef je, hoeveel ruimte heb je nodig en welk huis past daarbij? We hebben mooie rijwoningen, luxe hoekhuizen en charmante tweekappers. Dus of je nu een huis voor z’n tweetjes zoekt of hier met een groot gezin wilt gaan wonen… je bent welkom op Forteneiland. Hier staan huizen voor jonge of oudere stellen, grote gezinnen, eigenwijze ondernemers, maar bovenal voor mensen die willen genieten van het buitenleven. 

Omringd door water 
Eén van de grootste kwaliteiten van Forteneiland is het water rondom. Er zijn prachtige huizen met tuin aan het water, maar ook als je niet aan het water woont, geniet je ervan. Er zijn namelijk allemaal groene doorkijkjes gemaakt, zodat je overal dat vrije eilandgevoel hebt. Op de kop van het eiland wordt een trap gemaakt die naar het water leidt. 
Hier kun je lekker zitten en voor je uitstaren of een hengeltje uitgooien. 

Meer informatie over dit project staat op de projectwebsite: parijsch.nl
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 356.419,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Luxe Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 117 m² Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Centrale voorziening en zonnecollectoren Verwarming Warmtepomp Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 48 m² (8.0 m bij 6.0 m) Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Woningborg garantiecertificaat Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.