Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Lage Korn
4116 HA Buren
Koopaanneemsom € 575.000,- tot € 590.000,- Verkocht
0345-516666

Kenmerken

Aantal kavels 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Wonen in Buren

2 vrijstaande woningen met geïsoleerde garage 'Lage Korn'

Plan de Lage Korn is een nieuwbouwproject aan de zuidkant van de stad Buren. Het is een ruim opgezette nieuwbouwlocatie met een divers woningaanbod. Het plan is zo goed als afgerond, de wijk is al...
Lees meer

Omschrijving

Wonen in Buren

2 vrijstaande woningen met geïsoleerde garage 'Lage Korn'

Plan de Lage Korn is een nieuwbouwproject aan de zuidkant van de stad Buren. Het is een ruim opgezette nieuwbouwlocatie met een divers woningaanbod. Het plan is zo goed als afgerond, de wijk is al volledig ingericht en alle straten zijn voorzien van bestrating. Dat betekent wonen in een nieuwe buurt die al grotendeels gerealiseerd is.

Op de laatste twee kavels aan de Concorde realiseert VABO Ontwikkeling nog twee vrijstaande woningen. De woningen liggen aan een fraaie watergang en zijn bereikbaar via een brug. De kavels zijn beide ruim van stuk met een royale tuin op het noorden. Aan de zijkant van de woningen bevindt zich een royale erker die zorgt voor extra woonoppervlak en een lichte woonkamer.

Buren heeft veel te bieden op het gebied van historie en andere bezienswaardigheden. Het stadje is gelegen in het groene Rivierengebied en heeft van oudsher een bijzondere band met het Huis van Oranje. Willem van Oranje trouwde hier in 1551 met Anna van Egmond, de gravin van Buren. In het oude raadhuis van Buren is het Oranjemuseum gevestigd, maar ook andere musea zoals het Weeshuis en de Synagoge hebben regelmatig interessante tentoonstellingen. Ook bourgondiërs komen hier aan hun trekken: de binnenstad biedt veel gezellige eetgelegenheden en cafés. Buren heeft diverse voorzieningen zoals een huisartsenpraktijk, sportverenigingen en een gezellig centrum met een divers winkelaanbod. Buren biedt een heerlijk rustige woonomgeving, maar ook een goede uitvalsbasis voor wie elders in het land werkt. De A15 en een aantal provinciale wegen liggen op korte afstand van Buren. Ook zijn er busverbindingen die aansluiten op de NS-stations in de steden Tiel en Culemborg.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 575.000,- - € 590.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 179 m² Inhoud 765 m³ Perceeloppervlakte 600 m² t/m 633 m² Start Verkoop 15-10-2018 Aantal kavels 2 Vrij 2 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
 • Verkocht
   in Buren 4116 HA
  Prijs € 575.000,- tot € 590.000,- Status Verkocht
  Vrijstaand

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.