Weeda & Jellema Makelaardij b.v.

Zuiderwal 42
4101 EK Culemborg
Tel: 0345-516666
info@w-j.nl
Beesdseweg 3 24, 4104 AW Culemborg, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 850,- p.m.
Beesdseweg 3 24 in Culemborg 4104 AW

Omschrijving

Beesdseweg 3-24 Culemborg


Op een bedrijventerrein aan de zuidwestzijde van Culemborg met een goede ontsluiting op de provinciale weg N320, gelegen representatieve bedrijfsunit met een vloeroppervlak van 125 m² en voorzien van 2 parkeerplaatsen. De ruimte is verdeeld over 2 lagen. De HOEK-unit maakt onderdeel uit van het bedrijfsverzamelcomplex Handelscentrum Mercator. Deze representatieve en multifunctionele unit is voor vele doeleinden toepasbaar. In de unit is een uitstekende combinatie van opslag, kantoor en showroom mogelijk.

Bouwjaar: 2011
Oppervlakte: 125 m²

De huurprijs is € 850,- (excl btw) + servicekosten € 50,- per maand.


Flexibel contract is mogelijk. Dus geen lang lopende verplichtingen !!!


Nuts aansluitingen worden op uw eigen naam aangesloten.


De unit is voorzien van:

overhead deur

verwarming via CV systeem

lichtstraat

loopdeur

toileten pantry

water/gas/electra aansluitingenBestemming
Horeca en gebruik als woonhuis is op deze locatie uitgesloten. Overig gebruik als opslag, assemblage, productie, stalling, kantoorgebruik enzovoort is toegestaan binnen de geldende milieucategorieën.

Detailhandel is op bedrijventerrein 'Pavijen' onder bepaalde voorwaarden wel mogelijk. Onder deze categorie vallen onder andere de verkoop van auto's, boten, caravans alsmede grove bouwmaterialen. Ook detailhandel in ter plaatse vervaardigde of gerepareerde goederen en de verkoop van meubels, badkamers en keukens is toegestaan. U dient zelf na te gaan of het door u gewenste gebruik mogelijk is. Daartoe kunt u nadere informatie inwinnen bij de gemeente Culemborg.

Veiligheid
Het complex wordt rondom afgesloten, met aan de voorzijde een dubbele toegangspoort. Gedurende de werkweek op de dag zal de poort open staan en 's avonds automatisch sluiten. U kunt het hek dan openen met de afstandbediening of via het codepaneel.

Op het gebouw zijn voorts 16 lampen gemonteerd die aangaan zodra de schemering invalt. Tevens zijn op en nabij het gebouw 12 camera's bevestigd die zijn aangesloten op een harddisk recorder.

Bereikbaarheid
'Handelscentrum Mercator' ligt op slechts 8 minuten loopafstand van het trein- en busstation van Culemborg. Binnen 6 minuten rijdt u op de autosnelweg A2 richting Utrecht of 's-Hertogenbosch. Wist u dat u binnen 20 minuten in Utrecht kunt zijn en Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Arnhem in nog geen 40 minuten te bereiken zijn?
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 50,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2011 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 125 m² Vrije hoogte 400 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op 1500 m tot 2000 m