Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Postmastraat 33 in Culemborg 4105 DW

Postmastraat 33

4105 DW Culemborg
Huurprijs € 100,- p.m² p.j.
0345-516666

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 750 m² In units vanaf 176 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Zoekt u een representatieve kantoorvilla gelegen op een zichtlocatie in Culemborg? Dan is de Postmastraat 33 iets voor u! Dit pand van circa 750 m² verdeeld over 3 verdiepingen, is netjes afgewerkt, voorzien van systeemplafond, vloerbedekking, airconditioning en kabelgoten. Zichtbaar vanaf de...
Lees meer

Omschrijving

Zoekt u een representatieve kantoorvilla gelegen op een zichtlocatie in Culemborg? Dan is de Postmastraat 33 iets voor u! Dit pand van circa 750 m² verdeeld over 3 verdiepingen, is netjes afgewerkt, voorzien van systeemplafond, vloerbedekking, airconditioning en kabelgoten. Zichtbaar vanaf de doorgaande weg naar het centrum en met parkeerplaatsen voor de deur is dit een interessante vestigingsplaats voor diverse typen bedrijven.

Deelverhuur per verdieping (vanaf 176 m²) is bespreekbaar.

HUURPRIJS: 
€ 6.250,= per maand voor het gehele gebouw, of bij deelverhuur € 100,= per m² per jaar. 
Prijzen zijn excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Entree op de begane grond, met receptie, wachtruimte, lift en trappenhuis. Doorgang naar de achtergelegen ruime kantoren. Op de begane grond is tevens een nette keuken en een dubbele toiletgroep. De keuken is verzorgd afgewerkt en beschikt over vaatwasser. Oppervlakte begane grond circa 275 m².

Via de lift of de trap bereikt u de eerste verdieping (circa 298 m²) met een ruime hal en garderobe. Ook deze verdieping beschikt over 5 ruime kantoorkamers en daarnaast over een dubbele toiletgroep.

Op de tweede verdieping (circa 176 m²) zijn een ruime vergaderruimte, twee kantoren en een archiefruimte gesitueerd. Hier is tevens een kleine keuken. Bijzonder prettig aan de derde verdieping is dat vanuit de hal de twee dakterrassen te bereiken zijn. Een heerlijke plek om tijdens de pauzes rustig buiten te zitten!

BUITENTERREIN:  
Het buitenterrein is verhard met klinkers. Hier zijn 13 eigen parkeerplaatsen.

OVERIGE:
* Bij verhuur per verdieping zal op de eerste verdieping door verhuurder een pantry worden gerealiseerd en op de tweede verdieping zal een eigen toiletgroep worden gerealiseerd zodat elke etage zelfstandig te gebruiken is.
* Oplevering in overleg, huidige huurder huurt tot maart 2019. Eventueel is eerdere ingebruikname van (een deel van) het pand mogelijk.
* Goed bereikbaar vanaf de Rijksweg A2, station Culemborg op ca. 10 minuten loop afstand.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht. Bij deel verhuur zullen er servicekosten in rekening worden gebracht als voorschot voor het energie verbruik en het gezamenlijk laten uitvoeren van schoonmaak buitenzijde en tuinonderhoud.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW (en indien van toepassing servicekosten).
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken. 
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Deze kantoorvilla is gelegen op een zichtlocatie vanaf de Wethouder Schoutenweg. De Wethouder Schoutenweg is de aanrijroute naar het centrum vanaf zowel de A2 als de wijk Parijsch. 

De binnenstad van Culemborg kan worden getypeerd als een "gemakscentrum", waar de consument niet alleen boodschappen kan doen, maar ook recreatief kan winkelen. De gezellige sfeer in het centrum, met haar grote cultuurhistorische waarde, zorgt voor een positieve uitstraling, waarin het goed winkelen is. Er is elke vrijdagavond koopavond tot 21.00 uur.
Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Culemborg-West’ en heeft als enkelbestemming ‘Kantoor’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg en de Omgevingsdienst Rivierenland, telefoonnummer 0344 579 314.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 100,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 750 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 176 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
750 m²
In units vanaf
176 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring