Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Zandstraat 7 in Culemborg 4101 EC

Zandstraat 7

4101 EC Culemborg
Huurprijs € 1.500,- p.m.
0345-516666

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 145 m² In units vanaf 145 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op aanlooproute naar het autovrije centrum van Culemborg, maar nog wel met parkeergelegenheid voor de deur, gelegen kantoor- of winkelruimte van ca. 145 m². Het pand bestaat uit een verzorgd afgewerkte brede, open ruimte met een goede frontbreedte zodat er goede reclame of etalage mogelijkheden...
Lees meer

Omschrijving

Op aanlooproute naar het autovrije centrum van Culemborg, maar nog wel met parkeergelegenheid voor de deur, gelegen kantoor- of winkelruimte van ca. 145 m².

Het pand bestaat uit een verzorgd afgewerkte brede, open ruimte met een goede frontbreedte zodat er goede reclame of etalage mogelijkheden zijn.

HUURPRIJS:
€ 1.500,= per maand excl. BTW

INDELING:
Kantoor of winkelruimte met een frontbreedte van 9.47 meter, pantry met vaatwasmachine, dames- en herentoilet, archief, spreekkamer, vaste bergkasten.

OVERIGE:
* Voorzien van modern systeemplafond met verlichting.
* Centrale verwarming en alarminstallatie aanwezig.
* Gelegen in het historische centrum van Culemborg, gevel valt onder beschermd stadsgezicht.
* Het pand beschikt over eigen gas, water en elektra aansluitingen welke rechtstreeks op naam en voor rekening van huurder komen. Er zijn daardoor geen servicekosten van toepassing.
* Oplevering mogelijk vanaf 1 oktober 2017.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De binnenstad van Culemborg kan worden getypeerd als een "gemakscentrum", waar de consument niet alleen boodschappen kan doen, maar ook recreatief kan winkelen. De gezellige sfeer in het centrum, met haar grote cultuurhistorische waarde, zorgt voor een positieve uitstraling, waarin het goed winkelen is. Er is elke vrijdagavond koopavond in Culemborg tot 21.00 uur.

Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft als enkelbestemming ‘Centrum 1’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1800 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 145 m² Diversen In units vanaf 145 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
145 m²
In units vanaf
145 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring