Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Plantijnweg in Culemborg 4104 BB

Plantijnweg

4104 BB Culemborg
Huurprijs € 225,- p.m.
0345-516666

Kenmerken

Soort Object Overige Totale oppervlakte 21 m²
Lees meer

Omschrijving

Garagebox Plantijnweg Culemborg 

Altijd al op zoek geweest naar een eigen garagebox voor privé of zakelijk gebruik? Werken, ondernemen, spullen opslaan of klussen? En dat op een goed bereikbare locatie? Uw eigen werkplek of bedrijfsruimte voor een korte periode? Het kan bij...
Lees meer

Omschrijving

Garagebox Plantijnweg Culemborg 

Altijd al op zoek geweest naar een eigen garagebox voor privé of zakelijk gebruik? Werken, ondernemen, spullen opslaan of klussen? En dat op een goed bereikbare locatie? Uw eigen werkplek of bedrijfsruimte voor een korte periode? Het kan bij Multibox Culemborg! 

Dit project is gerealiseerd op de hoek van Plantijnweg / Gutenbergweg te Culemborg, op het bedrijventerrein Pavijen aan de rand van Culemborg, vlakbij de Rijksweg A2. 
De uitvoering van dit project onderscheid zich door de degelijke bouw en compleetheid. De garageboxen zijn geheel van beton opgetrokken en voorzien van overhead deuren. 

Bij Mulibox Culemborg kunnen ZZP’ers en ondernemers terecht die een stap willen maken naar een eigen bedrijfs- of klusruimte. En dat is niet zo gek, niet alleen krijgt u bij ons een hoogwaardige kwalitatieve garagebox, maar ook heeft u meteen een eigen vestigingsadres waar u uw bedrijfsunit of onderneming kunt vestigen. Superhandig! 
Ook particulieren die gewoon wat extra opslagruimte nodig hebben voor hun spullen, kunnen kiezen voor de huur van een garageruimte bij Multibox Culemborg! 

Het huren van een garagebox bij Multibox Culemborg heeft vele voordelen: 
Multibox Culemborg is zeer goed beveiligd en onderhouden. 
Hoog opleverniveau garageboxen
24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot de opslagruimte. 
De unit is volledig naar eigen wens in te richten. 
Eigen vestigingsadres. 
Goed bereikbare locatie aan de rand van Culemborg 

Multibox Culemborg 
Als huurder van Multibox Culemborg kun je dag en nacht het park op, het hek is elektrisch te openen. Het park is niet toegankelijk voor derden. 

Beveiliging en verlichting 
Multibox Culemborg is goed beveiligd middels een hekwerk en cameratoezicht. Het park heeft een lichtplan zodat het gehele terrein goed verlicht wordt en de camera’s alles kunnen overzien. 

Elektriciteit 
Elke box heeft de beschikking over elektriciteit. Standaard is er een verlichting armatuur, een schakelaar en een stopcontact aanwezig. Op het park is een gemeenschappelijke ruimte waar het stroomverbruik van elke garagebox apart wordt geregistreerd, jaarlijks wordt opgenomen hoeveel elektriciteit de box heeft gebruikt. Zo betaalt u alleen voor wat u hebt verbruikt. 

Gemeenschappelijke ruimte 
In de gemeenschappelijke ruimte vind u ook het toilet, de wasbak en de brievenbussen. 

Iedere Multibox is een apart adres met een huisnummer, dit postadres kan je gebruiken als vestigingsadres voor je bedrijf. Hierdoor kun je de zakelijke post scheiden van de privé post

Afmetingen 
Multibox Culemborg is er nog maar 1 type beschikbaar
Type B heeft een buitenmaat van 2.95 x 7.00 x 3.23 

Prijzen 
Type B Huur € 225,- per maand 
Prijzen zijn exclusief btw en servicekosten van € 15 per maand.

Huurtermijn 
Wij hanteren een minimale huurtermijn van 1 jaar. Na dit jaar wordt de huurovereenkomst voortgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, met een opzegtermijn van 3 maanden. 

Servicekosten 
Naast de huur of koopprijs betaald u maandelijks servicekosten van ca. € 15,-  
De servicekosten betaald u onder andere voor het schoonhouden van het park, maar ook voor de aansluiting van het alarmsysteem op de meldkamer.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 225,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 15,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2016 Indeling Soort Object Overige Totale oppervlakte 21 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op 4000 m tot 5000 m
Hoofdfunctie
Overige
Categorie
Garagebox
Oppervlakte
21 m²
In units vanaf
21 m²
Verdiepingen
1

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring